COMISSIÓ DE COMUNICACIÓ I RELACIÓ AMB L’ENTORN

 

MEMBRES DE LA COMISSIÓ

 • Silvia Bagur(coordinadora)
 • Montse Farrés
 • Soledat Mulero
 • Toni Ballerter
 • Hope Godfrey

 

TASQUES

La Comissió de Comunicació s’encarrega de coordinar diferents tasques de la relació entre el centre i l’entorn.

 1. Organitza la Jornada de portes obertes.

Cada curs s’organitza una dia en què les famílies poden venir a veure el centre on s’exposen les feines delos seus fills i s’organitzen activitats per mostrar la feina que feim i compartim. Està obert a tothom.

 1. Organitza les visties de les escoletes.

Cada curs s’organitza una viita de les escoletes de Maó i compartim un matí d’activitats, així futurs alumnes i famílies interessades en el nostre centre (que venen com a acompanyants dels grups) poden veure com treballem a Infantil i les nostre instal·lacions.

 1. Projecte d’Aprenentatge i Servei.

En aquest Projecte hi està implicat tot el Centre. Es tracta que els nostres alumnes aprenguin alhora que donen un servei a la comunitat, en aquest cas amb el geriàtric. Cada curs comparteix una activitat diferent: van a cantar, ajuden a preparar el Betlem i la decoració de Nadal, fan entrevistes, recullen documentació de jocs antics, juguen amb la wii, es fa un debat… es tracta de compartir un temps amb la gent gran, aprendre d’ells i amb ells.

Aprofitam per tenir un bloc conjunt i feim anualment una revista intergeneracional que se’ls regala a la gent gran.

 1. Formació .

Colaboram amb l’organització de jornades de formació conjunta pares i fills (per exemple les addiccions d’internet, Policia tutor…)

 1. Acolliment de l’alumnat nou.

Col·laboram en el Pla d’Acollida, a organitzar suports i material que necessiten aquests alumnes i famílies per fer més fàcil la seva integració al Centre.

 1. Acolliment de professorat nou.

Col·laboram en el Pla d’Acollida del professorat, se li assigna un professor de referència per fer el seu acompanyament, se li facilita material i informació sobre el centre i alumnat… per facilitar seva integració al Centre.

 1. Informació a les famílies.

Organitzam el funcionament dels blocs d’aula com a portal de comunicació família-escola.

 1. Concursos i beques (projecció exterior).

Coordinam la participació a concursos externs, per donar projecció al centre.